NOTIFICARE PUBLICĂ: În atenţia furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice!

Date:

Prin prezenta notificare aducem la cunoştinţa publică tuturor operatorilor de reţele publice de telecomunicaţii electronice că, în urma deciziei A.N.C.O.M. nr. 997/2018, emisă în condiţiile Legii nr. 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a reţelelor de comunicaţii electronice, precum şi pentru stabilirea unor măsuri pentru reducerea costului instalării reţelelor de comunicaţii electronice, cu completările ulterioare, Consiliul Local Târgovişte a adoptat prin H.C.L. nr. 180/28.03.2019, Regulamentul privind condiţiile în care se realizează accesul pe proprietatea Municipiului Târgovişte în scopul instalării, întreţinerii, înlocuirii sau montării reţelelor de telecomunicaţii electronice sau elementelor de infrastructură necesare susţinerii acestora.
Astfel, potrivit dispoziţiilor art. 20 din Regulamentul mai sus menţionat, în termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a regulamentului (n.n. 10.04.2019) deţinătorii de infrastructură support stâlpi, aferentă reţelelor de comunicaţii electronice, au obligaţia depunerii unei situaţii inventar privind infrastructura support deţinută pe proprietatea Municipiului Târgovişte.
Atenţionăm pe această cale toţi operatorii în cauză că nedepunerea acestei situaţii inventar până la data de 10.10.2019 şi neobţinerea autorizaţiei de acces pe proprietatea publică, îndreptăţeşte autoritatea publică să considere abandonate reţele nedeclarate identificate după data mai sus menţionată şi să dispună desfiinţarea
lor.
În situaţia în care după data de 10.10.2019 vor fi identificate reţele nedeclarate şi cărora nu le-a fost acordat accesul public în condiţiile Regulamentului aprobat prin H.C.L. nr. 180/28.03.2019, iar operatorul a fost identificat, se va opera impunerea din oficiu în condiţiile art. 25 din regulament.
Pentru detalii suplimentare puteţi accesa site-ul oficial al Primăriei Municipiului Târgovişte – www.pmtgv.ro, în secţiunea dedicată, pe pagina principală sau vă puteţi adresa Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, cu sediul înTârgovişte, str. Revoluţiei Nr. 2-4, Compartiment
Reţele.
PRIMAR
Jr. Cristian Daniel STAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...