„Suflet şi culoare”

0 0

Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Uniunea Artiştilor Plastici din România. Asociaţia Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, organizează alături de pictorul Teodor Vişan, la vernisajul expoziţiei de pictură „Suflet şi culoare”.
Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă – secţia pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Expune în cadrul Uniunii Artiştilor Plastici, filiala Galaţi începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi în străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează şi afişe, postere sau ilustraţii de carte.
Teodor Vişan a obţinut numeroase premii şi distincţii, între care Premiul Municipiului Galaţi (2010), „Personalitatea Culturală a Anului” – premiu acordat de redacţiile publicaţiilor „Realitatea” şi „Realitatea în diaspora” (2010), Premiul l la Festivalul lnternaţional de Artă de la Moscova (1987) şi Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOTIFICARE PUBLICĂ: În atenţia furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice!

Prin prezenta notificare aducem la cunoştinţa publică tuturor operatorilor de reţele publice de telecomunicaţii electronice că, în urma deciziei A.N.C.O.M. nr. 997/2018, emisă în condiţiile Legii nr. 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a reţelelor de comunicaţii electronice, precum şi pentru stabilirea unor măsuri pentru reducerea costului instalării reţelelor de comunicaţii […]