VREI O CARIERĂ ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.
Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie
2021.
Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021), iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.
Puteţi candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi pe 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.
Toţi cei interesaţi îşi pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia.
În acest an, candidaţii vor fi repartizaţi pentru evaluarea performanţei fizice pe centre zonale, în funcţie de domiciliu, indiferent de opţiune, astfel:

  • Academia de Poliţie „Alexandru loan Cuza” – pentru candidaţii din Municipiul Bucureşti şi judeţele: Argeş, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman, Tulcea;
  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidaţii din judeţele: Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova, Vrancea;
  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca -pentru candidaţii din judeţele: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj, Sibiu.
    Toate detaliile privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere şi probele de concurs se regăsesc aici: https://www.politiaromana.ro/ro/car iera/admitere-februarie-martie-2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

290 de elevi şi 359 profesori şi angajaţi, confirmaţi pozitiv cu Coronavirus până vineri

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, 290 de elevi şi 359 de angajaţi din sistemul de învăţământ au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, după cinci zile de la debutul şcolii în format fizic. Situaţie epidemiologică în şcoli, 11 Februarie, ora 18.00.Incidenţa cumulată în rândul elevilor pe cele 4 zile […]