VIDEO. Descoperire macabră Femeie tranşată, fără cap, mâini şi picioare, găsită în râul Argeş

Cautare femeieDescoperire macabră făcută pe albia râului Argeş, în satul loneşti, comuna dâmboviţeană Petreşti. Imagini pe care nu le poţi vedea decât într-un film de groază. Cadavrul unei femei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti. Descoperirea a fost făcută de către un cioban, aflat cu turma în zona albiei râului Argeş, satul loneşti, comuna Petreşti. Omul a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un procuror pentru a stabili împrejurările în care a decedat femeia şi pentru a stabili unele indicii care ar putea să-i ajute să identifice persoana: „Eram cu oile şi caprele la păscut şi, când mi-am aruncat ochii spre apă, am văzut cum plutea trunchiul. Este o femeie fără mâini, cap şi picioare. Cred că a adus-o apa. Imediat am sunat la poliţie”, a declarat ciobanul. „Am 38 de ani şi aşa ceva nu am văzut. Sincer, este măcelărită. Nu are cap, mâini şi picioare. La noi în sat nu a dispărut nimeni, cadavru gaesticred că a adus-o apa. Nu este demult omorâtă. Curge sânge din ea”, a declarat o femeie.” Clar este vorba de un omor. Am şi eu o vârstă, 63 de ani, dar aşa ceva nu am văzut. Nu are mâini, picioare şi cap şi este femeie. Argeşul este mare, poate să o aducă şi de la Vidraru”, a afirmat un alt cetăţean. „Am fost anunţaţi la 112 de găsirea unui cadavru al unei femei, care a fost văzut pe râul Argeş, în zona localităţii dâmboviţene Petreşti, iar în acest moment la faţa locului a început o anchetă în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent principal Raluca Florescu. Pompierii militari de la Detaşamentul Găeşti au fost cei care au deşfăşurat operaţiunea de scoatere a cadavrului din albia râului Argeş: „Am fost solicitaţi să scoatem un cadavru de sex feminin din albia râului Argeş, a cărui identitate nu se cunoaşte. Cadavrul a fost preluat de poliţişti şi Serviciul de Medicină Legală, în vederea continuării cercetărilor”, a afirmat cpt. Cătălin Şerban, ISU Dâmboviţa. Clar în acest caz vorbim de o crimă, având în vedere că femeia a fost practic măcelărită. Potrivit anchetatorilor, femeia avea în jur de 30-40 de ani. Poliţiştii din Dâmboviţa şi Argeş încep căutarea capului, mâinilor şi picioarelor femeii pe râul Argeş, în cele două judeţe, pe maluri, în păduri, în albia apei.
Ipoteză nouă în cazul femeii decapitate
Amănunte noi în cazul cadavrului găsit în râul Argeş! Poliţiştii dâmboviţeni încearcă acum să dea de urma unei femei de 36 de ani din localitatea Valea Mare, dispărută de aproximativ 36 de ore. Concubinul acesteia a alertat poliţia imediat după ce a fost dat publicităţii cazul cadavrului fără cap, mâini şi picioare găsit în râul Argeş. Potrivit rudelor, concubinul acesteia a luat ultima dată legătura cu ea cu o noapte înainte de descoperirea cadavrului, când acesta trebuia să vină cu ocazie de la muncă, din localitatea argeşeană Topoloveni. Deşi a aşteptat-o câteva ore, femeia nu a mai apărut, iar telefonul a fost închis. Pe de altă parte, aproximativ 100 de poliţişti şi jandarmi au scotocit malurile râului Argeş pe o rază de câţiva kilometri, până la limita cu judeţul Argeş. Imediat ce au văzut ştirea la televizor, rudele femeii au anunţat dispariţia acesteia, îngroziţi de gândul că ar putea fi chiar ea. Concubinul acesteia le-a povestit anchetatorilor că a vorbit cu ea în jurul orei 22:00, în noaptea de dinaintea macabrei descoperiri, când a aşteptat-o câteva ore pe marginea DN 7, aşa cum o făcea în fiecare seară când aceasta se întorcea de la fabrica de pâine din Topoloveni, unde lucra. Bărbatul spune că nu s-a alarmat foarte tare, pentru că nu era prima dată când aceasta se întorsese la primul soţ, care locuia în judetul Argeş. Macabra descoperire din râul Argeş i-a alarmat însă, imediat au mers la poliţie, unde au declarat dispariţia acesteia. Atât concubinul femeii, cât şi fostul soţ al acesteia au fost aduşi în faţa procurorilor pentru declaraţii. în paralel, anchetatorii caută şi alte indicii, dar şi membrle lipsă ale cadavrului. Aproximativ 100 de poliţişti şi jandarmi, dar şi trei câini de urmă au scotocit malurile râului Argeş până la lăsarea întunericului. Toţi cei întâlniţi în zonă au fost întrebaţi de oamenii legii dacă au văzut ceva suspect. Duminică dimineaţă oamenii legii au reluat căutarile în zona localităţii Pătroaia Deal, acolo unde unul dintre câinii de urmă s-a oprit. Aşa cum v-am spus, anchetatorii nu exclud varianta ca trupul găsit fără cap, mâini şi picioare pe râul Argeş să aparţină femeii de 36 de ani din Valea Mare, care nu s-a mai întors acasă şi este de negăsit de mai bine de 36 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Femeie înecată în canalul de la Iazul Morilor, în Cartierul Sârbi Târgovişte

O femeie în vârstă de 76 de ani, care locuia în municipiul Târgovişte, pe Calea Domnească, a fost găsită înecată într-un canal de recoltare a apei din Iazul Morilor, în Cartierului Sârbi din Târgovişte. Femeia a dispărut de acasă doar două ore, timp în care şi-a pierdut viaţa, deşi familia […]