VACANȚA S-A TERMINAT! SUNTEȚI PREGĂTIȚI PENTRU UN NOU ÎNCEPUT?

0 0

„Vacanța s-a terminat! Sunteți pregătiţi pentru un nou început?” este sloganul campaniei de prevenire a victimizării minorilor, derulată de Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, în perioada 1-10 septembrie a.c., premergător începerii anului școlar 2021-2022.
După un an dificil, copiii noștri se vor întoarce fizic, la grădiniță și/sau școală.
Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, reamintește fiecărui părinte că siguranța lor și a copiilor lor este cea mai importantă. Cel puțin 5 minute pe zi, gândește-te la ce face copilul tău, unde este și cu cine.
Zilnic, la nivel național, polițiștii din
cadrul structurilor de analiză și prevenire a criminalității vor avea întâlniri cu părinții sau bunicii, în cadrul cărora vor discuta despre siguranța celor mici, atât în viața reală, cât și în cea on-line. Astfel, în cadrul sesiunilor de informare, vor fi transmise recomandări cu privire la comportamentul preventiv acasă, pe stradă și în trafic, despre interacțiunea cu persoanele necunoscute, grupul de prieteni, bullying și consecințele acestuia, precum și despre accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului.
Reamintim tuturor că siguranța copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinți, bunici sau reprezentanți ai instituțiilor abilitate să prevină delicvența juvenilă și să combată orice situație ce ar putea contribui la victimizarea minorilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANSVSA a încheiat Comandamentul Sezon Estival 2021

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a încheiat activitatea Comandamentului Sezon Estival 2021.Activitatea Comandamentului Sezon Estival 2021 s-a desfășurat în perioada 17.0728.08.2021, timp în care au activat 21 de echipe de control constituite din medici veterinari din cadrul DSVSA Constanța și delegați din cadrul altor DSVSA județene. […]