Un zâmbet pentru un copil sau un vârstnic, în prag de sărbători

Au devenit deja tradiţie, acţiunile umanitare la Dgaspc Dâmboviţa. Salariaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa au organizat o acţiune de voluntariat, pentru a fi acum în prag de sărbători alături de copii din judeţ, care aşteaptă iepuraşul de Paşte.
Astfel de campanii sunt utile nu numai în pragul sărbătorilor şi cu această ocazie facem un apel ca acest fel de acţiuni să devină un obicei în viaţa fiecăruia dintre noi. Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri şi persoanele cu dizabilităţi au permanent nevoie să fie ajutaţi să depăşească momentele grele din viaţa lor. Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie, este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc şi să ne îndreptăm privirea şi spre semenii noştri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DENII ÎN SIGURANŢĂ

Săptămâna aceasta, de luni până în Vinerea Mare, la biserici şi mânăstiri sunt oficiate slujbele speciale, denumite Denii.Pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi, poliţiştii vă recomandă: Aveţi grijă de bunurile dumneavoastră! Supravegheaţi-le în permanenţă! In aglomeraţie, puteţi deveni cu uşurinţă victima unui furt! Aşadar, nu păstraţi […]