Un om informat este un om protejat!

Date:

 Peste 200 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr.2 Titu Targ împreună cu personalul didactic și auxiliar au învățat de la pompierii militari despre situațiile de urgență și modul de comportare pe timpul producerii acestora.

 Activitatea s-a încheiat cu un exercițiu de evacuare prin intermediul căruia, profesorii, personalul auxiliar și elevii au arătat că au înțeles cum trebuie să se comporte pe timpul manifestării unui incendiu sau seism.

Pe parcursul exercițiului s-a urmărit comportamentul elevilor, a cadrelor didactice și a personalului auxiliar, cu respectarea regulilor prezentate premergător. 

Evacuarea copiilor s-a făcut în siguranță, în mod coordonat, în curtea unității, sub atenta supraveghere a educatorilor din clasa respectivă.

 Exercitiul a fost coordonat de către Detasamentul de Pompieri Titu din cadrul ISU Dâmbovița. 

 Informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...