Trenurile Zăpezii

0 0

CFR Călători a lansat  programul „Trenurile Zăpezii”, o ofertă cu reduceri de 25% pentru trenurile spre Valea Prahovei și Vatra Dornei. ,,Trenurile Zăpezii” circulă din 10 ianuarie până pe 28 februarie. În ofertă sunt incluse 32 de garnituri InterRegio, iar reducerile de preț se aplică de luni până joi.

Reducerile tarifare:

⦁ 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.

⦁ 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.” a anunțat operatorul de stat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANAF a publicat ghidul destinat persoanelor care obțin venituri din chirii și trebuie să plătească astfel taxe către stat

Românii care beneficiază de venituri din închirierea imobilelor și a camerelor în scop turistic, dar care sunt locuințe proprietate personală, au obligația să declare veniturile respective, să plătească impozit pe venit, taxe și contribuții la stat, potrivit legii. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat ghidul ce cuprinde toate […]