Şcoala Siguranţei Tedi, la Vulcana de Sus

0 0

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei de la Postul de Poliţie Vulcana Băi şi Formaţiunea Rutieră Pucioasa au derulat activităţi informativ preventive în cadrul programului educaţional naţional Şcoala Siguranţei Tedi printre elevii de la Şcoala Gimnazială Vlad Ţepeş Vulcana de Sus.
În prezenţa mult îndrăgitei mascote Tedi, elevii, coordonaţi de doamna învăţătoare, au primit informaţii preţioase privind siguranţa pe drumurile publice, necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi a semnificaţie indicatoarelor rutiere. Totodată, poliţiştii din structurile de prevenire, rutieră şi criminalistică au fost prezenţi cu tehnica din dotare şi au realizat demonstraţii pe înţelesul celor mici.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost elaborat Planul de restructurare pentru Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa

În structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa există Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa, care este licenţiat pentru o capacitate de 60 de locuri (reabilitat în anul 2012 prin fonduri de la bugetul de stat). Deşi cererile pentru admitere în acest centru au fost şi există […]