Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 în slujba cetățenilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2
și creșterea gradului de siguranță în trafic.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, dintre care 21 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 25 de infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 11 contra persoanei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 47.372, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au dispus reținerea a 22 de permise de conducere și a 3 certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemio-logic actual, au fost legitimate 1.579 de persoane, au fost verificate 72 de societăți com-erciale/ persoane fizice autorizate și 69 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind plicate 6 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.
Totodată, polițiștii dâm-bovițeni au efectuate verificări și în 194 de mijloace de transport persoane și la 28 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se introduce certificatul verde COVID-19 dacă rata de infectare trece de 3 la mie, dar nu depășește pragul de 6

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat joi hotărârea prin care se introduce certificatul verde COVID-19 dacă rata de infectare trece de 3 la mie, dar nu depășește pragul de 6. Astfel, activitatea restaurantelor, cinematografelor, instituțiilor de spectacole nu va fi închisă, iar desfășurarea evenimentelor cum ar fi […]