Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2

0 0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2.
Activitățile au fost desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale ale M.A.I.. Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au legitimat peste 2.500 de persoane, au efectuat verificări la 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, la 21 de operatori autorizați/transportatori de persoane și în 284 de mijloace de transport persoane. De asemenea, polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție, în valoare de 2.000 de lei.
Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, aflându-se la datorie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a verificat stadiul lucrărilor pe DCL 97A, în sat Hulubești, drum modernizat prin PJDL

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a făcut o vizită de lucru pe DCL 97A, în sat Hulubești, drum în plin proces de modernizare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), cel mai mare program de dezvoltare locală la nivel județean, coordonat și implementat de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere sau parteneriat […]