Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 2017-2018, în judeţul Dâmboviţa

0 0

Autorităţile judeţului Dâmboviţa se pregătesc de iarnă. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, întrunit în şedinţă a aprobat Planul de măsuri pentru sezonul de iarnă 20172018. Prefectura Dâmboviţa, Consiliul Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, precum şi o serie de alte instituţii publice sunt angrenate pentru asigurarea măsurilor pentru sezonul rece 2017 -2018, pentru preîntâmpinarea unor situaţii neplăcute din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Col. Raoul Ilie Constantinescu, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului, a prezentat o informare pe acest subiect.
Unele precizări a făcut şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea, care este şi vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Deoarece capitolul deszăpezire este unul esenţial, prefectul judeţului Antonel Jîjîie a făcut o scurtă prezentare a situaţiei de la nivelul celor 89 de localităţi dâmboviţene.
Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa este pregătit să intervină în orice situaţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De 1 Decembrie 2017. Judeţul Dâmboviţa s-a înfrăţit cu Raionul Căuşeni din Republica Moldova

1 Decembrie 2017, Ziua Naţională a României, reprezintă o nouă filă în istoria judeţului Dâmboviţa dar şi în istoria Raionul Căuşeni din Republica Moldova. La sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a avut loc evenimentul de semnare a Înţelegerii de Cooperare între Judeţul Dâmboviţa din România şi Raionul Căuşeni din Republica Moldova, […]