PESTE 100 DE DE ACŢIUNI OPERATIVE Şl PERCHEZIŢII, PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T. au efectuat 66 de percheziţii pentru destruc-turarea unor grupări de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani. Au fost organizate 44 de acţiuni operative pentru probarea activităţii infracţionale a 111 persoane, dintre care 32 au fost reţinute ori arestate şi 4 au fost plasate sub control judiciar.
În urma acţiunilor, poliţiştii şi procurorii au confiscat sau indisponibilizat bani, droguri, maşini, bijuterii şi echipamente IT, astfel: – Din categoria drogurilor: 2.662 de comprimate ecstasy, 20 de grame de heroină, 32 de grame de rezină de cannabis, 678 de grame de cocaină, aproape un kilogram de cannabis, 74 de plante de cannabis, 20 de grame de masă vegetală, 5 grame de substanţe psihoactive, 30 de grame de ciuperci halucinogene, 80 de comprimate XTC, 2 grame de MDMA, 2 cântare electronice şi 4 grindere.
– Bani: 92.770 de lei şi 16.715 euro.
– Echipamente IT: 6 laptopuri, o unitate centrală, 3 sisteme informatice, 2 tablete, 104 medii de stocare şi 41 de telefoane mobile. – Au mai fost descoperite şi confiscate 300 de grame de bijuterii din aur şi un permis auto fals, iar 5 autoturisme au fost indisponibilizate.
În activităţile desfăşurate, au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Hoban a făcut parte din delegaţia României la Reuniunea Audierilor Parlamentare de la ONU

Pe parcursul a trei zile, 2123 februarie 2019, deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Hoban a făcut parte din delegaţia română care a participat la Reuniunea Audierilor Parlamentare de la Organizaţia Naţiunilor Unite, desfăşurată la New York sub egida Uniunii Interparlamentare (21-23 Februarie 2019). Lucrările s-au derulat sub spectrul multiculturalismului, evidenţiindu-se schimbările […]