PESTE 1.770 DE SESIZĂRI PRIN 112, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Poliţiştii au intervenit la peste 2.000 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 7.800 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor, au fost constatate 700 de infracţiuni.
Luni, 28 ianuarie, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, desfăşurând 194 de acţiuni (pentru siguranţa în şcoli, pe linie de

evaziune fiscală şi în domeniul silvic).
Totodată, au intervenit la 2.219de evenimente, dintre care 1.771 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor, au fost constatate 709 infracţiuni, iar 83 de persoane au fost surprinse în flagrant delict, în 86 de fapte penale.
De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 48 de măsuri preventive.
Totodată, pentru nereg

ulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.883 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 28.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 90 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 526 de permise de conducere şi au fost retrase 224 de certificate de înmatriculare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Promovarea oportunităţilor de investiţii în judeţul Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a avut o întâlnire cu Jürgen Raizner, expert pentru Europa Centrală şi de Est al Steinbeis Transfer Management, consultant principal în dezvoltarea relaţiilor de afaceri dintre Europa de Est şi Europa de Vest. În cadrul întâlnirii – al cărei scop la constituit identificarea şi […]