Percheziții la traficanții de droguri, din Târgoviște 

Date:

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfășurat o operațiune de amploare, pentru a destructura o rețea de traficanți de droguri, care acționa în municipiul Târgoviște. În urma acestei operațiuni, au fost reținute 10 persoane bănuite, în timp ce ar fi încercat să vândă o cantitate semnificativă de droguri pe piața neagră din municipiul București.

În urma activităților investigativ – operative, polițiștii au reușit să identifice și să documenteze activitatea membrilor acestei grupări de traficanți.

Astfel, în cadrul operațiunii au fost prinse în flagrant delict 5 persoane, în timp ce ar fi încercat să vândă o cantitate semnificativă de droguri, punând astfel capăt activităților lor ilegale.

După realizarea prinderii, au fost efectuate 12 percheziții, în locații considerate a fi implicate în activitățile ilegale ale acestei rețele de traficanți, în total fiind descoperite și ridicate aproximativ 33 de kilograme de cannabis, punând astfel capăt aprovizionării ilegale a pieței cu acest drog.

Pe 28 octombrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a celor 10 persoane reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Această operațiune reprezintă o dovadă a eforturilor continue depuse de către polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală pentru combaterea traficului de droguri și a infracțiunilor conexe, care afectează în mod semnificativ siguranța și sănătatea publică.

Autoritățile rămân hotărâte să continue acțiunile împotriva traficanților de droguri și să depună toate eforturile necesare pentru a asigura un mediu mai sigur pentru toți cetățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...