Patru tineri cercetați pentru agresiune sexuală și viol, judecătorii au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile

Date:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale.

Din investigațiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a constatat că, la începutul lunii februarie a.c., într-un liceu din localitatea Voinești, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual și ar fi fost constrânsă să întrețină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

La data de 22 aprilie a.c., minorul de 17 ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, la data de 23 aprilie a.c., a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totodată, la data de 23 aprilie a.c., prin încheierea Judecătoriei Târgoviște, față de cei trei minori, de 15 și 16 ani, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Precizăm că cei trei se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetați într-o altă cauză penală ce vizează săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracțiunea de viol, complicitate la tentativă la infracțiunea de viol și complicitate la infracțiunea de viol.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pa lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...