Moment festiv la sediul Jandarmeriei Dâmbovița

1 0
Depunerea Jurământului Militar, la început de carieră, a fost principalul subiect al unei festivităţi ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa.
Un nou subofițer s-a alăturat astfel colectivului, urmând să își desfășoare activitatea în domeniul pazei și protecției instituționale.
Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care a urmat momentul depunerii Jurământului Militar de către sergent-major Ghiță Sabina, subofiţer la o structură operativă din cadrul unității.

Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgoviște.

La finalul activității, colonel Matei Mihai, prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a urat colegei noastre „bun venit, putere de muncă şi succes în cariera militară”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Educației susține accesul studenților la credite acordate de BEI

Programul de garantare a schemei de împrumuturi pentru studenți, prezentat de echipa Fondului European de Investiții (FEI), divizie a BEI, vizează îmbunătățirea accesului la educație și beneficiază de fonduri europene prin programul Invest EU. Programul se aplică prin parteneriate încheiate exclusiv de universități sau grupuri de universități cu FEI și […]