Moment dedicat finalului de carieră, la Jandarmeria Dâmboviţa

După 26 de ani de carieră militară un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a trecut în rezervă cu drept la pensie. Jandarmul în rezervă, plt. adj. şef David Florinel, şi-a desfăşurat activitatea în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale, în municipiul Târgovişte.
În cadrul activităţii festive dedicate colegului nostru şi desfăşurate cu respectarea regulilor privind distanţarea socială, colonel Matei Viorel, Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa i-a acordat diplomă la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”, pentru devotamentul, profesionalismul, constanţa şi loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prevenirea faptelor ilegale, în zona superioară a Văii lalomiţei

Specialişti în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi preventiv-educative în cadrul unor acţiuni comune de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra ariilor naturale protejate, florei şi faunei sălbatice.Acţiunile au fost organizate în cooperare […]