MECHEL ANUNŢĂ RELUAREA ACTIVITĂŢII

0 0

mechelDivizia Metalurgică Est-Europeană Mechel anunţă relu­area producţiei de sârmă şi pro­duse din sârmă la uzina Ductil Steel Buzău. Producţia sârmei şi a produselor din sârmă se reia la întreprinderea buzoiană după o perioadă de oprire tem­porară, din 15 decembrie 2012.

În perioada întreruperii activităţii au fost realizate toate lucrările necesare de întreţinere a capacităţilor de producţie, au fost centralizate comenzile.

În prezent uzina dis­pune de o cantitate de materie primă suficientă pentru a asigu­ra producţia continuă a sârmei şi a produselor din sârmă în conformitate cu solicitările exis­tente. Producţia de laminate va fi reluată imediat după finalizarea reparaţiilor progra­mate la laminor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIŢII: 500 de grame de canabis, descoperite la un bărbat din Doiceşti

Ieri dimineaţă, începând cu ora 6:00, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S-I.G.P.R şi S.A.S Ilfov, Argeş şi Prahova, au descins în 27 de locuinţe din localităţile Doiceşti, Şotânga, Bălteni, Conţeşti, Braniştea, Sălcioara, dar şi în municipiul Bucureşti. 31 de persoane au […]