Jandarmul Ionuţ Timofte, locul I la semimaratonul „Gerar” – categoria masculin +35 ani

0 0

Plutonierul-major Ionuţ Timofte a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâm-boviţeană prin participarea la mai mult de 70 decompetiţii sportive (maratoane montane, semimara-toane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate notabile.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut o nouă performanţă. S-a clasat pe locul I la categoria masculin +35 ani în cadrul „Semimaratonului GERAR” – ediţia a X-a, desfăşurat la Bucureşti. Pasionat de sport şi de alergarea montană, subofiţerul s-a înscris în competiţie la proba de cros şi a parcurs o distanţă de 10,8 km într-un un timp de 38 minute şi 52 de secunde.
În perioada 22-23 februarie a.c. jandarmul montan va participa la Campionatul Naţional de Sală-Masters, la Bucureşti.
Plutonierul-major Ionuţ Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul inspectoratului din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activităţi privind protecţia copilului abuzat, neglijat, exploatat, aflat în familie în cadrul DGASP Dâmboviţa

În anul 2019, Centrul de Consiliere pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat – Telefonul copilului (0245-983) a efectuat un număr de 429 deplasări pe raza judeţului Dâmboviţa, ca urmare a sesizărilor scrise sau telefonice, referitoare la situaţii de abuz, neglijare, exploatare a copiilor. în urma a 84 deplasări, au fost preluaţi […]