Ionuţ Timofte, locul al IlI-lea la „DHL Carpathian Marathon” – categoria 30-39 de ani

0 0

După ce la începutul lunii iunie plutonierul-major Ionuţ Timofte a reprezentat Jandarmeria la un semimaraton desfăşurat în municipiul Ploieşti, weekendul trecut aceasta a obţinut un nou rezultat notabil. Subofiţerul s-a clasat pe locul al III-lea la semimaratonul „DHL Carpathian Marathon” – ediţia a X-a, cursă de alergare montană desfăşurată în Cheile Grădiştei Fundata.
Pasionat de sport şi de alergarea montană, jandarmul dâmboviţean a intrat în competiţie la categoria masculin – 30-39 ani – 21 km, cu o diferenţă de nivel de 1000 m.
Subofiţerul va participa şi pe 12 iulie a.c., la „Marathon 7500”, una dintre cele mai intense curse de alergare montană, care va consta în parcurgerea unui traseu de 90 km, având ca particularitate o diferenţă pozitivă de nivel de 7500 m.
Plutonierul-major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Colaborare între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Institutul "Eudoxiu Hurmuzachi"pentru românii de pretutindeni

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” este organizat şi funcţionează ca instituţie publică de interes naţional, cu personalitate juridică proprie, în subordonarea Ministerului Afacerilor Externe. Institutul are ca scop derularea de programe pentru promovarea valorilor culturale româneşti, în principal în rândul etnicilor români din cadrul comunităţilor istorice româneşti din afara teritoriului României. Conform […]