Investiţiile din localităţile Văcăreşti, Perşinari, Gura Şuţii, Produleşti, Braniştea şi Sălcioara, inspectate de CJ Dâmboviţa

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputatul Corneliu Ştefan au efectuat o vizită de lucru în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa, unde au verificat stadiul lucrărilor la diferite obiective de investiţii şi au purtat discuţii cu reprezentanţii administraţiei publice locale.
Programul vizitei a început în localitatea Văcăreşti, la grădiniţa din această comună, şi a continuat în localitatea Perşinari, unde conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a dezbătut, împreună cu viceprimarul comunei, proiectele de modernizare aflate în derulare.
De asemenea, la Gura Şuţii, vicepreşedintele Alin Manole a discutat şi cu reprezentanţii administraţiei publice locale şi a vizitat căminul cultural din localitate, investiţie în valoare de 1.171.101 lei, finanţată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). În prezent, lucrările la acest obiectiv sunt finalizate în procent de 30%.
În comuna Braniştea, a fost vizitat obiectivul de investiţii intitulat „Construire şcoală cu clasele I-Vlll, în comuna Braniştea, judeţul Dâmboviţa”. În valoare totală de 4.928.439 lei, investiţia are ca termen de finalizare luna octombrie a anului în curs. Tot în comuna Braniştea, a fost vizitat şi căminul cultural, proiect în valoare de 2.802.361 lei, finanţat prin CNI.
De asemenea, au fost vizitate şi obiective privind infrastructura rutieră şi cea de apă şi canal, respectiv DJ 722, în localitatea Boteni, şi staţia de epurare din localitatea Sălcioara. Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa este interesată de buna gestionare a proiectelor privind dezvoltarea locală în comunele dâmboviţene şi va continua să urmărească stadiul lucrărilor la obiectivele de investiţii derulate la nivelul judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrările de pe Strada Gimnaziului vor fi gata la sfârşitul săptămânii

Lucrările de modernizare a Străzii Gimnaziului sunt în curs de finalizare şi, potrivit primarului Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, vor fi gata până la sfârşitul acestei săptămâni. A fost o investiţie destul de complexă, care a inclus realizarea reţelei de canalizare, modernizarea trotuoarelor şi a căii de rulare, pe o lungime […]