În Parcul Chindia, evenimente dedicate celor 169 de ani de la înfiinţarea JANDARMERIEI ROMÂNE

0 0

Jandarmii dâmboviţeni au sărbătorit de ziua lor, duminică, în Parcul Chindia, alături de sute de părinţii şi de copii care le-au putut testa echipamentele. Mascaţii, câinii, vehiculele de teren tip ATV şi UTV dar şi maşinile speciale au fost atracţiile principale pentru cei mici.
Câinii în acţiune, să-i prindă pe infractori, au atras privirile sutelor de prichindei iar la final după demonstraţiile făcute, au fost aplaudaţi la scenă deschisă. Cei mici nu se mai îndurau de câinii Jandarmeriei.
Şi jandarmii specializaţi în lupta corp la corp au făcut o scurtă demonstraţie de atac şi auto-aparare.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a desfăşurat în Parcul Chindia din municipiul Târgovişte această activitate dedicată sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie), ce a avut ca scop familiarizarea cetăţenilor, dar mai ales a tinerilor care doresc să îmbrăţişeze o carieră miliatră cu privire la rolul, atribuţiile şi misiunile Jandarmeriei.
Totodată, în cadrul acestei acţiuni a fost organizată şi o expoziţie cu fotografii reprezentative din activitatea

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISU "Basarab I" Dâmboviţa a intervenit în ultima săptămână la peste 60 de incendii de vegetaţie

In perioada 25 – 31 martie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 89 de evenimente: 12 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 59 incendii de vegetaţie, 7 acţiuni pentru asigurare zonă, […]