GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu suportul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au prins în flagrant delict, în municipiul Târgovişte, doi tineri de 20 şi 28 de ani, în timp ce comercializau droguri de risc.
Ulterior, poliţiştii au descins la domiciliile celor doi, fiind descoperite şi ridicate aproximativ 20 de grame de cannabis, un cântar electronic, două grindere, un laptop, 4 telefoane mobile, 60 de lei şi mai multe arme albe.
Pentru destructurarea grupării infracţionale, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupării.
Din cercetări a reieşit că persoanele fac parte dintr-un grup infracţional specializat în traficul, comercializarea şi consumul de droguri de risc.
În urma percheziţiilor desfăşurate astăzi, au fost ridicate 30 de grame de cannabis şi mai multe seminţe de cannabis, 3 cântare electronice de precizie, 6 grindere, mai multe recipiente cu resturi vegetale, 12 telefoane mobile, un revolver şi un cartuş, precum şi 3.500 de lei şi 100 de euro.
Cele 12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa pentru audieri.De asemenea, au fost puse în executare alte 38 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de consum ilicit de droguri.
La activităţi au participat luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Hoţii de magazine, prinşi de poliţişti

Poliţiştii din Târgovişte şi Pucioasa au fost sesizaţi de administratorii unor societăţi comerciale cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din magazine. În urma verificărilor efectuate, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 29 de ani, care, în timp ce se aflau în […]