Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica” la Târgovişte, sâmbătă, 6 octombrie

0 0

Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea a venit în cadrul unei conferinţe de presă şi a prezentat activităţile culturale pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa le va organiza în următoarea perioadă.
Şi anul acesta, Consiliul Judeţean, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, continuă proiectul început anul trecut, Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”. Este un eveniment pe care, aşa cum organizatorii au spus încă de la început, se doreşte să-l transforme într-o tradiţie e vieţii cultural- muzicale dâmboviţene şi într-un reper al muzicii româneşti de calitate.
Prima ediţie, desfăşurată anul trecut, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, s-a bucurat de un succes nesperat pentru un proiect aflat la început de drum şi anul acesta, târ-goviştenii şi nu numai se pot bucura, în data de 6 octombrie de muzică de calitate. lntenţia este aceea de a readuce în lumina reflectoarelor atât amintirea iubitei interprete Laura Stoica, dar şi tinere talente care aleg drumul mai puţin popular al interpretării unor piese de valoare, a unei muzici necomerciale, care face apel la sentimente şi reuşeşte încă să emoţioneze.
Autorităţile judeţene susţin că afost, este şi va fi un motiv de mândrie pentru faptul că Laura Stoica a plecat din judeţul Dâmboviţa, pe calea succesului artistic şi tocmai de aceea vor face eforturi pentru ca în fiecare an să îi cinstească memoria cu ajutorul tinerilor talentaţi şi să aducă pe scena de la Târgovişte nume sonore ale muzicii uşoare româneşti (ca Zoia Alecu, Luminiţa Anghel, Mircea Rusu şi Krypton, care au concertat la prima ediţie).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REGATA inaugurează astăzi, 5 octombrie, în Târgovişte, cel mai mare magazin al companiei din Dâmboviţa!

Regata, unul dintre cei mai importanţi jucători în importul şi distribuţia materialelor de construcţii din România, se pregăteşte să deschidă cel mai mare magazin al companiei din Dâmboviţa. Noul magazin Regata, situat în strada Petru Cercel 33 B, vis-a-vis de OMV, îşi va deschide porţile vineri, 5 octombrie, începând cu […]