DROGURI, ŢIGĂRI, ALCOOL, ARME ŞI BANI FALŞI, RIDICAŢI DE POLIŢIŞTI

0 0

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T. au efectuat 101 percheziţii, pentru destruc-turarea unor grupări de criminalitate organizată. 166 de persoane sunt cercetate pentru comiterea de infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.
În perioada 20 iulie – 3 august a.c., peste 300 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.
Astfel, poliţiştii au organizat, în această perioadă, 31 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 101 percheziţii domiciliare. Au fost derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 166 de persoane, dintre care 22 au fost reţinute sau arestate şi 4 persoane au fost plasate sub control judiciar. Au fost ridicate 650 de cartuşe de ţigări, 315 litri de alcool, 19 comprimate MDMA, 11 grame de MDMA, peste 100 de grame de amfet-amină, 57 de comprimate de EXTASY, 30 grame de heroină şi peste 200 de grame de cocaină, peste un kilogram de canabis, 25 seminţe de can-abis, 518 grame de masă vegetală o doză de LSD, aproape 5 grame şi 1100 mililitri de substanţe psihoactive, 46 de comprimate şi 4 grame de etnob-otanice, precum şi 9 cântare electronice şi 4 grindere.
De asemenea, au fost ridicaţi 22.137 de lei, 1.100 de euro, 15 bancnote a 100 de euro şi 1 bancnotă a 500 de euro false, un autoturism, 8 HDD-uri, 7 laptopuri, 2 unităţi centrale, 2 imprimante, 2 tablete, 49 de telefoane mobile, 15 cartele SIM, 15 de medii de stocare şi 5 arme.
În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

WEEKEND CU ACCIDENTE ÎN LANŢ PE DRUMURILE DIN DÂMBOVIŢA

În zilele 4 şi 5 august, pe raza localităţilor Pucioasa, Finta, Gemenea, Drăgăeşti Pământeni şi Tărtăşeşti s-au produs cinci accidente de circulaţie, soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a altor două şi vătămarea corporală uşoară a două persoane.Din verificări a reieşit că un eveniment s-a produs ca urmare a […]