Doi bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de minori

mascatiPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a două persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Persoanele suspectate au fost identificate ca fiind un bărbat de 33 de ani, din comuna Gura Şuţii, şi altul de 19 ani, din comuna Nucet. În sarcina acestora s-a reţinut că, în perioada septembrie 2012- mai 2013, au racolat şi găzduit în scopul practicării prostituţiei o minoră, în vârstă de 16 ani, din Târgovişte.
În data de 30 mai 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului de 33 de ani, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri folosite la comiterea de infracţiuni. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în baza ordonanţei emise de către procuror, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, şi fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele acestora s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JANDARMII, PREGĂTIŢI IN DOMENIUL ARTELOR MARŢIALE

În perioada 13 – 31 mai, 60 de jandarmi au participat la un Stagiu de pregătire în domeniul artelor marţiale, sub îndrumarea a trei instructori chinezi (experţi în domeniul artelor marţiale), din cadrul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze. La acest stagiu, care a avut loc la Centrul de Perfecţionare a […]