Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

0 0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au oprit în trafic pentru control, în localitatea Runcu, pe drumul comunal 134 A, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.
De asemenea, un bărbat de 43 de ani, din Pitaru, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, este cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu după ce ar fi condus un autoturism și ar fi intrat cu acesta în gardul unui imobil, în localitatea Vlăsceni. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în localitatea Bălteni, un bărbat de 32 de ani, din Crevedia, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt bărbat de 29 de ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște în timp ce conducea un autoturism, pe strada Laminorului din municipiul Târgoviște, fără a poseda permis de conducere. Totodată, cel în cauză a fost condus la spital de către polițiști pentru recoltarea de probe biologice unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenței unor substanțe psihoactive.
În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pericol de avalanșă în zona montană dâmbovițeană

Salvamonștii dâmbovițeni atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă muntele în aceste zile. A nins mult în ultimele 24 de ore, așa că trebuie să cumpănim bine înainte să decidem dacă este bună, sau nu, o plimbare prin omăt.În toată zona montană a județului Dâmbovița este risc de avalanșă, […]