Cămătari din Târgovişte, luaţi pe sus de mascaţi

0 0

Joi dimineaţă, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din Târgovişte au descins la două locuinţe de pe raza municipiului Târgovişte, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie. Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte, sprijiniţi de efective de la ordine publică, criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte, la 5 persoane vizate de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie, fapte comise în perioada 2018-2019. De la domiciliile bănuiţilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, bijuterii şi bani. Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun. În cauză, activităţile sunt coordonate şi supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Decizii importante luate în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmboviţa

Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD) a găzduit, Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmboviţa (AGA). Şedinţa a fost prezidată de preşedintele CJD, Daniel Comănescu, în calitate de preşedinte ADI Apă, la întâlnire participând membrii AGA, reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale, […]