Bănuit de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, reţinut de poliţişti

0 0

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de efective de la Postul de Poliţie Vulcana Pandele, au descins la domiciliul unui bărbat din localitate, bănuit de încălcarea prevederilor legale privind regimul armelor şi al muniţiilor.
În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat în vederea indisponibilizării o armă letală, un încărcător, un toc special, de tip ham şi un cartuş cu glonţ în încărcător.
Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul nu este deţinător legal de arme. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, urmând ca, joi, 20 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.
La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jaf la drumul mare

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat de 62 de ani, din Costeştii din Vale, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras 570 de lei. în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, miercuri, 19 iunie, în jurul orei […]