A încălcat ordinul de protecție și a ajuns după gratii

Date:

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Corbi Mari, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, 30 aprilie, bărbatul a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 28-29 aprilie a.c., ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Găești și ar fi exercitat acte de violență și amenințări asupra soției, în vârstă de 47 de ani.

Acesta este cercetat de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie, conform prevederilor art. 47 din Legea  nr. 217/2003.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...