20 Iunie – Ziua Comunicatorului MAI

Date:

Pentru că ieri, s-a sărbătorit Ziua Comunicatorului din Ministerul Afacerilor Interne, este un bun prilej pentru a le transmite tuturor succes în activitate și inspirație în gestionarea imaginii instituțiilor pe care le reprezintă!

Fie că vorbim de purtătorii de cuvânt din poliție, jandarmerie, poliție de frontieră, din structurile de situații de urgență sau din alte domenii de activitate ale ministerului, cu toții purtați responsabilitatea transmiterii mesajului instituțional cât mai documentat, la momentul oportun și într-o manieră accesibilă.

Este o activitate importantă prin care se  asigură ca instituție că mesajele de informare sau de prevenire ajung la oameni, într-un mod deschis și fără bariere.

Iar pentru reușita acestei activități, purtătorii de cuvânt trebuie să fie permanent conectați la viața comunității, să știe în orice moment care sunt așteptările și nevoile oamenilor, de la instituția pe care o reprezintă, pentru a veni în întâmpinarea acestora.

Este o sarcină dificilă care solicită profesionalism, responsabilitate, precum și implicare și disponibilitate 24/24h, pentru a ține pasul cu ritmul alert al activității operative.

La mulți ani tuturor comunicatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...