Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosaanian : Alegerile europarlamentare au ieşit de pe agenda publică, locul fiind ocupat de tema Referendumului pe Justiţie

0 0

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian a fost oaspetele organizaţiei ALDE Dâmboviţa. A avut loc şi o conferinţă de presă la care au participat, vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru şi o parte din consilierii locali de oraşe, municipii şi comune.
Au fost prezentate atât teme de interes naţional cât şi local
Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian- candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare din start a spus că alegerile europarlamentare au ieşit de pe agenda publică , locul fiind ocupat de tema Referendumului pe Justiţie. Mai mult, Varujan Vosganian a subliniat faptul că că atitudinea preşedintelui României este vădit părtinitoare, el nu supune o chestiune dezbaterii populare pentru a vedea ce crede poporul român, ci doreşte doar să impună, prin propria participare la dezbateri, un punct de vedere.
Fără reţineri, vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian a mai spus că acest Referendum este menit mai degrabă să ne explice nouă ce gândeşte preşedintele României despre Justiţie şi nu să aflăm ce gândesc cetăţenii despre Justiţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A LANSAT CEA DE-A CINCEA ETAPĂ DE FINANŢARE A LUCRARILOR DE CADASTRU GENERAL

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a lansat cea de-a cincea etapă de finanţare a lucrărilor de cadastru general. Suma totală alocată de ANCPI în această etapă de finanţare pentru înregistrarea imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară, pe sectoare cadastrale, este de aproape 280 de […]