Tudor – Tim lonescu a subliniat ideea că România merită să fie reprezentată cu demnitate în Uniunea Europeană

ALDE Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă la care au participat preşedintele ALDE Dâmboviţa , Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru, Bogdan Manole, secretar ALDE Dâmboviţa iar invitatul de la centru a fost Tudor – Tim Ionescu,vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a ALDE şi candidat ALDE pe lista pentru alegerile europarlamentare.
Tudor – Tim lonescu, vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a ALDE şi consilier general al Municipiului Bucureşti, se numără printre primii zece candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.
Încă de la începutul intervenţiei, Tudor – Tim lonescu a ţinut să transmită un mesaj cu prilejul zilei de 9 mai – Ziua Europei, Ziua Independenţei de Stat a României şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial. Tudor -Tim lonescu, vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a ALDE a ţinut să sublinieze faptul că pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare din 26 mai se regăsesc foarte mulţi tineri care au experienţă politică şi profesională destul de bună. Mai mult, Tudor – Tim lonescu a subliniat ideea că România merită să fie reprezentată cu demnitate în Uniunea Europeană iar ALDE prezintă cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare, prin prisma acestui mix de experienţă, tinereţe, activitate politică, studii, reprezentare geografică, reprezentare a femeilor în funtea listei.
Eurodeputatul Norica Nicolai deschide lista ALDE la alegerile din 26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiect pentru modernizarea Stadionului "Eugen Popescu"

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vorbit astăzi despre un proiect care vizează modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”, astfel încât arena să îndeplinească standardele de omologare pentru a putea găzdui meciuri de Liga I. Edilul a precizat că se lucrează la proiectare iar soluţia cea mai probabilă va consta în demolarea […]