Tinerii fermieri primesc tranşa a doua de bani doar dacă şi-au onorat angajamentele

0 0

vaciAgenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit nu va acorda ultima tranşă de plată în cazul în care beneficiarii Măsurii 112 -lnstalarea tinerilor fermieri nu şi-au îndeplinit obligaţiile asumate prin contractul de finanţare.
A doua tranşă reprezintă 40% din valoarea sprijinului pentru instalare şi va fi plătit exclusiv în cazurile în care au fost îndeplinite planurile de afaceri. Mai mult decât atât, există posibilitatea reală ca beneficiarilor care nu respectă obligaţiile şi nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate să li se solicite returnarea integrală a banilor.
în funcţie de tipul exploataţiei agricole, sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri este cuprins între 12.000-40.000 de euro, iar beneficiarii sunt obligaţi să urmeze cursuri de specialitate şi să crească dimensiunea fermelor, reflectată prin creşterea veniturilor. Prin această măsură au fost finanţate proiecte pentru înfiinţarea sau modernizarea fermelor vegetale, a stupinelor şi în domeniul creşterii animalelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pensionarii dâmboviţeni, luaţi la bani mărunţi

Una dintre priorităţile Casei Judeţene de Pensii Dâmboviţa pentru anul acesta este verificarea tuturor pensionarilor de invaliditate gradul I şi II, a beneficiarilor de pensie de urmaş, pensie anticipată şi anticipată parţială care cumulează pensia cu alte venituri salariale, încălcând prevederile legii. Aşa stând lucrurile, pentru anul în curs, conducerea […]