TÂRGOVIŞTE – BUGET FĂRĂ… TAM-TAM

0 0

Primaria TargovisteFinalul săptămânii trecute a fost unul benefic pentru administraţia locală a municipiului Târgovişte şi mai ales pentru cetăţenii acestui oraş. Dar să relatăm, în linii mari, evident, modul în care a decurs şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte în care subiectul principal l-a constituit bugetul pentru anul în curs. Toate proiectele de hotărâri premergătoare acestui subiect, dar care erau tot parte componentă a bugetului, deoarece se refereau la fondurile puse la dispoziţia instituţiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Târgovişte, au primit votul consilierilor locali, chiar dacă au mai existat şi unele abţineri din partea acestora, generate de diverse motive. Au fost şi câteva pauze de consultări, cerute fie de PSD, fie de PDL, dar s-au dovedit constructive. Punctul culminant – aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Târgovişte pentru anul 2014 – a fost adoptat de consilierii municipali. Aproape fiecare formaţiune politică reprezentată în Consiliul Local a adus propriile amendamente, care au fost agreate de ceilalţi, ajungându-se astfel la un consens care, aşa cum spuneam la început, a fost benefic pentru toată lumea.
Iată că, după mai mulţi ani în care bugetul era discutat şi disputat în mai multe rânduri, anul acesta avem un buget la prima strigare. Este un lucru pozitiv. Deci se poate negocia cu eleganţă, chiar dacă este an electoral, deci se poate să ne gândim şi la interesul cetăţeanului care s-a săturat de dispute politice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CONSUMUL DE FRUCTE ŞI LAPTE IN ŞCOLI, ÎNCURAJAT DE COMISIA EUROPEANA

Comisia Europeană a publicat o propunere de reunire într-un cadru comun a două programe destinate şcolilor care au fost până în prezent separate, respectiv Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli şi Pro-gra-mul de distribuire a laptelui în şcoli. În contextul scăderii consumului acestor produse de către copii, […]