Stadiul implementării proiectului de extindere a infrastructurii de apă-canal se apropie de 60%

0 0

staicuReferitor la stadiul execuţiei proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastrucrturii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, a precizat că a depăşit 54%. în urma unei analize pe are am făcut-o împreună cu conducerea Companiei de Apă, a rezultat că, în perioada imediat următoare, vor încheia lucrările de apă şi canal în Târgovişte. Preşedintele Adrian Ţuţuianu a mai precizat că, la momentul instalării actualei echipe de conducere, stadiul implementării proiectului era de numai 16%. Pentru anul acesta se doreşte finalizarea contractelor de lucrări de la Fieni şi Pucioasa, singurele contracte cu probleme fiind acelea de la Titu şi Găeşti, unde au fost reluate licitaţiile pentru atribuirea lucrărilor.
Potrivit unei prezentări anterioare făcute de directorul general Dorin Staicu, la finele anului trecut erau în curs de execuţie lucrări cu o valoare totală contractată peste 290 milioane de lei, pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi apă uzată, surse de apă şi staţii de epurare. Cel mai avansat -89% – era contractul de reabilitare şi extindere a staţiei de epurare Târgovişte Sud. La aceeaşi dată, totalul plăţilor efectuate de beneficiar către constructori era de 127,3 milioane lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTE - ÎNCEPE DISTRIBUIREA AJUTOARELOR ALIMENTARE

Începând cu 27 ianuarie 2014, Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Asistenţă Socială Târgovişte, va demara programul de redistribuire a ajutoarelor alimentare. Prin derularea acestui program, primăria intenţionează să sprijine şi acele persoane ale oraşului care nu beneficiază de un suport material decent. Redistribuirea alimentelor se va face în conformitate […]