Serviciul Public de Apă-Canal nu majorează preţul apei

0 0

cristeaIoana Cristea, directorul Serviciului Public Judeţean de Apă-Canal, a subliniat faptul că, prin eficientizarea continuă a activităţilor de producţie, distribuţie şi încasare, s-a reuşit menţionerea preţului apei la 3,6 lei.mc, TVA inclus. Şi mai important, dacă preţul apei n-a crescut în ultimii trei ani, va rămâne la acelaşi nivel şi în 2014.
„Am mărit alte taxe, cum sunt cele percepute pentru racordare, sigilare, desigilare, dar am făcut eforturi importante să nu scumpim apa”. Ioana Cristea a mai precizat că, printr-o serie de economii, completate de investiţii în reabilitarea unor reţele cu pierderi, recuperarea restanţelor şi eliminarea pierderilor, SJPAC a funcţionat fără a mai fi necesare subvenţii de la bugetul Consiliului Judeţean.
„în 2010, Serviciul a primit de la CJD subvenţie 30 de miliarde de lei şi 18 miliarde în 2011. în anul 2012 am primit 8,35 miliarde, dar am reuşit să rambursăm Consiliului Judeţean cea mai mare parte din bani, mai puţin 600 milioane de lei”.
Serviciul Public de Apă-Canal operează sistemele de apă din 17 localităţi şi are 8.765 abonaţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA GENERALĂ ANTICORUPŢIE SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE DÂMBOVIŢA ANALIZA ACTIVITĂŢILOR DESFĂŞURATE ŞI A REZULTATELOR OBŢINUTE DE SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE DÂMBOVIŢA ÎN ANUL 2013

În conformitate cu strategia de acţiune a Direcţiei Generale Anticorupţie, la nivelul Serviciului Judeţean Anti-corupţie, în anul 2013, a fost vizată creşterea capacităţii de intervenţie şi acţiune în domeniul prevenirii şi combaterii corupţiei în rândul personalului M.A.I., în paralel cu afirmarea şi consolidarea identităţii profesionale distincte a acestei structuri. Avânt […]