Se fură de pe câmpurile din Butimanu

I.B.
0 0

politiaPoliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au depistat pe raza localităţii trei tineri care transportau lucernă cu un atelaj hipo. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia ar fi sustras lucerna de pe un teren agricol, proprietate privată. Cele 200 de kilograme de lucernă au fost restituite persoanei vătămate. Tinerii, cu vârste curpinse între 21 şi 28 de ani, toţi din Butimanu, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii defurt.
Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracţiuni, poliţia dâmboviţeană vine în sprijinul dumneavoastră cu următoarele recomandări:
– Asiguraţi pază umană sau apelaţi la câini de pază deoarece hoţii profită de faptul că terenurile şi culturile agricole nu sunt supravegheate corespunzător.
– Nu angajaţi lucrători zilieri atâta timp cât aceştia nu prezintă încredere sau nu îi cunoaşteţi.
– Nu lăsaţi pe câmp produsele agricole recoltate întrucât hoţii profită în timpul nopţii sau în zilele libere de acest fapt şi pot acţiona nestingheriţi.
– Nu achiziţionaţi produse agricole de la vânzători ocazionali, la preţuri mult mai mici decât preţul pieţei, deoarece există posibilitatea ca aceste produse să provină din furturile de sezon.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La CJ Dâmboviţa, ultima şedinţă din mandatul 2012 - 2016

CJ Dâmboviţa s-a reunit în ultima sa şedinţă din mandatul 2012 – 2016. Pe ordinea de zi au fost cinci proiecte de hotărâre şi o informare. Primul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a fost amânat şi privea concesionarea prin licitaţie publică a Taberelor Şcolare Căprioara I, Cerbul […]