s-au mai aflat directorul SC LDP Dâmboviţa – Alin Manole şi vicepreşedintele PSD Ion Nicolae. Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a avut astfel şi posibilitatea să prezinte numeroşilor participanţi la manifestări mai multe aspecte care ţin de programele administraţiei judeţene şi locale. Ultima oprire a fost la Sărbătoarea Aninoasei care a venit cu o altă noutate: prima ediţie a Festivalului de Poezie Patriotică „România suntem noi!”.

muncitoriEfectivul salariaţilor din judeţ a urcat la 74.033 persoane la sfâşitul lunii martie, ceea ce, din punct de vedere statistic, înseamnă o creştere de 0,3% faţă de februarie şi cu 1,6% raportat la luna martie 2014.
Tot în luna martie a crescut şi salariul mediu, la 2015 lei (+4,8% faţă de februarie) şi câştigul salarial mediu net, care a fost calculat la 1.457 lei, creşterea fiind aceeaşi.
în consecinţă, indicele câştigului salarial real pe Dâmboviţa a fost de 104,4% pentru luna martie, faţă de luna februarie.
în Dâmboviţa, câştigurile salariale medii lunare sunt cu 20% mai mici comparativ cu mediile naţionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C.M. Târgovişte - Chindia Târaovişte 1-0 (0-0) "Tunarii" rămân în Liga a 3-a

Stadionul din Şotânga. teren bun, timp călduros, spectatori 800. A marcat Mihăilă (min. 48). Şuturi spre poartă 10-15, pe spaţiul porţii 4-7, cornere 4-6. Au arbitrat: Ovidiu Oprea 6,5 (Ploieşti) – Marin Badea 6,5 (Râmnicu Vâlcea) Ovidiu Dorobanţu 7 (Olanu -Vâlcea). Observatori F.R.F.: Ion Dumitrică (Craiova), Decu Crângaşu (Ploieşti). Cartonaşe […]