S-a dat startul la înscrierile oficiale pentru prezidenţiale. PSD Dâmboviţa a strâns 47.000 de semnături pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale

Joi, 19 septembrie, la orele prânzului, candidatul PSD la preşedinţia României, Viorica Dăncilă, şi-a depus oficial, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidenţiale -şi semnăturile necesare.
Organizaţia PSD Dâmboviţa a strâns 47.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale. Potrivit secretarului general al PSD Dâmboviţa,primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan campania de strângere de semnături s-a desfăşurat în toate cele 89 de organizaţii comunale, orăşeneşti şi municipale.Toate organizaţiile s-au mobilizat şi au reuşit să strângă semnături de susţinere pentru candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. PSD Târgovişte a strâns 10.300 de semnături sin cele 47.000. La finalul acestei campanii de strângere a semnăturilor, social-democraţii dâmboviţeni spun că au intrat în linie dreaptă pentru alegerile prezidenţiale.
Când sunt alegerile prezidenţiale în 2019
Candidaţii la alegerile prezidenţiale îşi pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.
Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.
Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie.
Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Theodor Paleologu vine astăzi la Târgovişte

Pentru astăzi, 20 septembrie, a fost anunţată vizita lui Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României, la Târgovişte. În program este inclusă o conferinta de presa ,după care acesta se va întâli cu membrii si simpatizantii partidului. Împreună cu Theodor Paleologu vor mai veni la Târgovişte Eugen Tomac […]