Published On: mar, ian. 15th, 2019

Rovana Plumb: CJ Dâmboviţa are nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie

nichiduta.ro

Pe lângă mesajul de unitate şi solidariate, pe care l-a dat ministrul Rovana Plumb, în calitate de preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa la întâlnirile cu activul de partid de la Titu şi Găeşti, liderul social-democraţilor dâmboviţeni a avut şi un mesaj tranşant cu privire la conducerea judeţului.
Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa a transmis tuturor colegilor şi colegelor primar, să se adreseze în ceea ce priveşte construcţia pentru anul 2019, din punct de vedere bugetar şi investiţional lui Alexandru Oprea care este consilier judeţean şi care a fost înainte preşedinte de consiliu judeţean. Mai mult, Rovana Plumb a subliniat faptul că dâmboviţenii şi Dâmboviţa au nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie. La Consiliul Judeţean Dâmboviţa, sigur, nu se poate face o analiză peste noapte, dar din rezultatele anului 2018, ca şi evaluare, nu sunt mulţumitoare. Acolo este nevoie de o mai mare implicare din partea preşedintelui CJ. Actualul preşedinte al CJ nu prea ia în serios lucrurile din judeţ, fapt pentru care am rugat pe toţi colegii şi colegele primar, să se adreseze în ceea ce priveşte construcţia pentru anul 2019, atât din punct de vedere bugetar şi mă refer aici la salarizare, la funcţionare şi la procesul investiţional lui Alexandru Oprea care este consilier judeţean şi care a fost înainte preşedinte de CJ, pentru că dâmboviţenii şi Dâmboviţa au nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie”, a declarat Rovana Plumb.
În final, ministrul Rovana Plumb, în calitate de preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa, a dat un mesaj şi dâmboviţenilor, asigurându-i că toate proiectele din judeţ vor avea sprijin guvernamental.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro