Published On: vin, oct. 5th, 2018

REGATA inaugurează astăzi, 5 octombrie, în Târgovişte, cel mai mare magazin al companiei din Dâmboviţa!

nichiduta.ro

Regata, unul dintre cei mai importanţi jucători în importul şi distribuţia materialelor de construcţii din România, se pregăteşte să deschidă cel mai mare magazin al companiei din Dâmboviţa.
Noul magazin Regata, situat în strada Petru Cercel 33 B, vis-a-vis de OMV, îşi va deschide porţile vineri, 5 octombrie, începând cu ora 09:00 şi va fi specializat în următoarele categorii de produse: materiale de construcţii, amenajări interioare, instalaţii şi încălzire.
„Deschidem noul magazin Regata din dorinţa de a fi mai aproape de clienţii noştri, având în vedere că în această zonă a oraşului nu există un magazin de profil. Am investit în acest proiect peste un milion de euro şi am creat peste 50 de locuri noi de muncă. Totodată, noua echipă a găsit şi a contribuit la formarea unui mediu de lucru stabil şi profesionist. Cu acest nou concept de magazin ducem Regata în sfera de do-it-yourself şi le oferim clienţilor noştri o nouă experienţă de cumpărare. Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locaţii specializate în instalaţii şi amenajări interioare şi cu o parcare generoasă”, a declarat Romeo Arvinte, Directorul Comercial Regata.
Pentru deschiderea de vineri, 5 octombrie, Regata a pregătit pentru clienţii săi mega oferte la sute de produse din diverse categorii. Printre promoţiile de la deschidere se numără şi: placă gips-carton la doar 14.9 lei/bucată, roabă la doar 69 lei, uşă metalică la doar 239 lei sau centrală termică cu termostat cadou la doar 2.449 lei. Pentru mai multe oferte vino la marea deschidere Regata de vineri, 5 octombrie, începând cu ora 09:00, în strada Petru Cercel 33 B, vis-a-vis de OMV.
Regata! Alege pentru
acasă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro