Rabla pentru electrocasnice 2021, etapa a doua cu vouchere pentru laptopuri, tablete şi televizoare

0 0

Românii care s-au înscris deja în Programul Rabla pentru Electrocasnice prin crearea unui cont în aplicaţia găzduită de website-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) pot, începând de vineri, 4 iunie, ora 10:00, să genereze voucherele ce le va asigura o reducere de până la 400 de lei la achiziţia de televizoare, laptopuri şi tablete. Pot participa la a doua etapă inclusiv cei care au fost validaţi în prima etapă a programului şi şi-au folosit voucherul pentru achiziţia de aparate frigorifice sau/şi maşini de spălat vase/rufe. Condiţia este să dea la schimb un echipament vechi astfel: pentru achiziţia unui laptop sau a unei tablete, se va putea da la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală şi monitor, fie un alt echipament din program, respectiv maşina de spălat vase/rufe, aparat de aer condiţionat, frigidere, televizoare sau aspiratoare. Pentru achiziţia unui televizor, se va da la schimb un alt televizor vechi. Selecţia voucherelor aferente acestei categorii se va putea face până la data de 17.06.2021 ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului disponibil. Menţionăm că, în prima etapă a programului, în care au fost generate voucherele pentru frigidere, bugetul alocat a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore.
Bugetul alocat etapei a doua este în valoare de 30 de milioane de lei, ceea ce presupune acordarea unui număr de aproximativ 70.000 de vouchere.
Potrivit Ghodului de finanţare, valoarea voucherelor acordate în a doua etapă a programului sunt următoarele:

  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete;
  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Mondială a Mediului

In fiecare an, la data de 5 iunie este marcată Ziua mondială a mediului înconjurător. La 15 decembrie 1972, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a adoptat o rezoluţie care desemnează ziua de 5 iunie ca Ziua mondială a mediului înconjurător şi care îndeamnă guvernele şi organizaţiile să întreprindă […]