Puţin peste 1000 de candidaţi înscrişi la BAC 2019, sesiunea de toamnă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa anunţă începerea examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2019, cu prima probă scrisă, Ea), la disciplina Limba şi literatura română. Absolvenţii care au dorit să participe la această sesiune a examenului sau înscris în perioada 15-19 iulie 2019, iar pe 26 iulie s-au putut înscrie candidaţii care au promovat examenele de corigenţă. Astăzi se va susţine proba Ec), proba obligatorie a profilului, apoi, pe 26 august-proba Ed), proba scrisă, la alegere, a profilului şi specializării, iar sesiunea continuă, între 27 august şi 3 septembrie, cu evaluarea competenţelor, apoi cu afişarea rezultatelor înainte de contestaţii (3 septembrie) şi a celor finale, pe 7 septembrie 2019.
La nivelul judeţului, au fost organizate trei centre de examen, la Colegiul Naţional Constantin Carabella (449 înscrişi), Liceul Voievodul Mircea (305) şi Liceul Tehnologic Nicolae Ciorănescu (313), unde vor susţine probe cei 1067 candidaţi dâm-boviţeni. La proba Ea) sunt înscrişi 493 candidaţi, la Ec) 714, iar la Ed) 680.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA JOACĂ ASTĂZI LA IAŞI

Chindia Târgovişte a pregătit în condiţii speciale victoria cu Dinamo (3-2) de la Ploieşti, un succes la nivelul primei ligi venit după 21 de ani de aşteptare. Cum echipa pregătită de Viorel Moldovan nu s-a putut antrena pe stadionul „Ilie Oană” înaintea confruntării cu dinamoviştii, în dorinţa gazdelor de a […]