Prostituţia oferă locuri de munca

0 0

România a devenit ţara dramelor inutile, majoritatea dintre ele fiind provocate de politicienii de după 1 ianuarie 1990, ce au împânzit statul român precum păduchii. Că 99% dintrei ei sunt inculţi şi semianalfabeţi, mai treacă meargă, dar partea proastă este că, prin deciziile luate, în cei 27 de ani, au provocat drame individuale ireparabile şi au depopulat România prin stimularea emigrării. Cu toate acestea, fapta cel mai gravă este că au adus statul în imposibilitatea de a mai oferi un cadru financiar optim pentru apariţia de locuri de muncă. Şi uite aşa, tineri şi tinere au plecat în speranţa unei vieţi mai bune. Din păcate, majoritatea româncelor, plecate în căutare de lucru, au ajuns să se prostitueze. După drama româncelor din Sicilia, acum aflăm de cea a celor din Belgia. Astfel, mai multe tinere din România au fost înşelate de iubiţi şi au acceptat să se prostitueze din dragoste, pentru a strânge bani pentru viitoarea familie. Unele dintre fete au ajuns în final să se prostitueze în Belgia şi aveau obligaţia de a strânge minimum 1.000 de euro pe zi de la clienţi, altfel riscau să fie pedepsite de proxeneţi. Totul a început în Antwerp unde trei jigodii ordinare de români duceau fetele să stea în vitrine, nu de magazin, ci de bordel, unde stăteau de la ora 19.30 până dimineaţa următoare la 08:00. Uneori, româncele din… vitrină, se întorceam cu trenul acasă, deoarece băieţii consumau droguri şi uitau să vină să le ia din vitrină. Asemenea vitrine de bordel sunt în Belgia, Olanda, Marea Britanie, majoritatea populate cu românce păcălite de… români. Jigodiile de proxeneţi români la păcălesc că le iau de soţii, dar le abureau că au nevoie de bani pentru viitorul cămin, iar fraiera accepta să se prostitueze. Până la urmă s-a afat adevărul.
Fetele păcălite au avut curajul de a vorbi. Astfel, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au reţinut săptămâna trecută 14 persoane şi au cerut judecătorilor emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzaţiile: constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane.
în concluzie, situaţia reprobabilă din multe puncte de vedere a fost creată de politicienii români, aceştia distrugând sistematic, unii din lăcomie de bani, mă refer la şpaga primită ca să aprobe desfiinţarea de obiective industriale,, alţii pur şi simplu din prostie, deci distrugând capacitatea statului român de a susţine poporul român în demersul său financiar de a crea locuri de muncă. Vreau să fie clar: nu statul crează locuri de muncă, ci populaţia activă de pe teritoriul statului, iar pentru a se crea locuri de muncă, statul, reprezentat, în realitate, nu de oamenii de rând, ci de politicieni, trebuie să beneficieze de legi pe care să le conceapă politicienii în folosul celor mulţi, nu în folosul clientelei politice care a devenit o ciumă pentru dezvoltarea economică şi financiară a României. Şi un ultim detaliu: pentru această situaţie socială creată de politicieni, o parte de vină o are şi mass media specializată, desigur contra cost, în a fi obedientă partidului care o plăteşte. Deci, prostituare pe toate planurile, sub diferite forme. Unii, cu studii superioare, se prostituează folosind tastatura. Cu alte cuvinte, prostituţia oferă locuri de … muncă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Antrenamente la mare altitudine

In perioada 4-10 septembrie 2017, atunci când autorităţile locale vor sărbători „Ziua Cetăţii”, montaniarzii dâmboviţeni grupaţi în jurul asociaţiei Chindia Jurasic Park vor participa la o ascensiune montană, pentru cucerirea „bătrânului” simbol al alpinismului european, vârful Mont Blanc (4810 m) din Alpii francezi, acţiune care se va desfăşura în baza […]