Programul Județean de Dezvoltare Locală – oportunitate valorificată din plin de administrația publică din Dobra!

Date:

Comuna Dobra se numără  printre  localitățile care au beneficiat din plin de oportunitățile de finanțare oferite de  Programul Județean  de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Amănunte a dat primarul  Daniel Nica, edilul subliniind că au fost puse în operă proiecte care în alte condiții ar fi fost greu de realizat.

„În acest moment se lucrează la mai multe investiții în comuna Dobra. Unele dintre acestea vizează asigurarea scurgerii apelor pluviale și refacerea  acceselor la  proprietăți,  proiect demarat prin PJDL, în valoare de 3,5 milioane lei. Putem spune că investiția este realizată în proporție de 90%. Tot pentru continuarea acestei investiții, la nivelul localității, atât în satul Mărcești, cât și în satul Dobra, am depus încă un proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, prin același program și urmează să dăm ordinul de începere al lucrărilor anul următor. Și tot prin PJDL, am implementat un proiect în valoare de peste 1,2 milioane de lei, o investiție de extindere apă și canalizare, satul Mărcești, pe străzile Chinezul, Dogari și încă o extindere a rețelei pe drumul județean, dinspre Dobra, spre Cornățel.

De asemenea, avem un proiect depus prin Programul Anghel Saligny pentru modernizare străzi în comuna Dobra, acest proiect având o valoare de peste 2 milioane lei. Avem licitația încheiată, am semnat contractul cu constructorul, urmează să dăm Ordinul de începere a lucrărilor în primăvară, după trecerea anotimpului rece.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...