Primele probe la nocturna stadionului „Eugen Popescu”

Sâmbătă seară, au fost făcute primele probe la nocturna stadionului „Eugen Popescu” şi a fost aprins unul dintre stâlpii instalaţiei. Trei dintre stâlpi au o înălţime de 36 de metri şi unul 30 de metri (situat în zona Casei Armatei), sunt ridicaţi pe poziţie şi echipaţi dar, neexistând branşament final la reţeaua de energie electrică, nu au putut fi aprinşi concomitent. Cu acest prilej, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat:
„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Se lucrează la fosta tribună a I-a, de asemenea, la tribuna metalică. Mai sunt câţiva stâlpi care nu sunt ridicaţi în acest moment. In planul de sus va fi montată şi copertina.
De asemenea, pe zona din faţă a stadionului, se lucrează la stâlpii de susţinere, iar intenţia noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare şi să determinăm

Federaţia Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.
Gazonul este gata, inclusiv cu instalaţia de degivrare, aspersie. De asemenea, urmează să achiziţionăm şi câteva containere unde să aibă loc conferinţele de presă ş.a.m.d. Intenţia noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aproape 94% din preşcolarii şi elevii dâmboviţeni sunt prezenţi la cursuri

In concordanţă cu Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nr. 122/14.05.2021, 438 unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa funcţionează în scenariul 1 începând de luni, 17 mai 2021 (cu 72 mai multe faţă de săptămâna în curs), iar 67 unităţi de învăţământ funcţionează în scenariul 2.Din totalul de 66934 […]