Pregătiri pentru repornirea Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte

0 0

Executare MechelPotrivit ultimelor informaţii, Tribunalul Dâmboviţa a admis cererea Combinatului Mechel Târgovişte privind intrarea în insolvenţă. Totodată, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat că noul proprietar va redeschide unităţile Mechel de la Târgovişte şi Buzău. Cu privire la această din urmă informaţie confirmarea a venit din partea lui Gabirel Banu, preşedintele Sindicatului Metalurigistul Mechel. Acesta a declarat că au fost rechemaţi la lucru o parte din oameni şi că au loc acţiuni de aprovizionare cu materii prime pentru repornirea OE2 şi a Laminorului de profile mici.
în ce priveşte intrarea în insolvenţă, sindicatul este decis să vină la masa credală întrucât există drepturi salariale nerecuperate din 2007.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Credite avantajoase pentru fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisă -adeverinţa – prin care se atestă că acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor şi, de asemenea, este confirmată suma reprezentând 25% din valoarea sprijinului solicitat, cu conditţia […]