Piaţă de gros modernă la Lunguleţu

piataO investiţie exclusiv privată a venit să dea o notă civilizată comerţului en-gros cu cartofi şi varză de toamnă, la Lunguleţu. Chiar dacă mai pot fi văzuţi producători cu remorci şi căruţe pline ochi cu marfă, pe marginea DN 7, cei mai mulţi dintre aceştia aleg să îşi aştepte clienţii în noua piaţă de gros, amenajată la ieşirea din comună spre Slobozia Moară.
Ion Vlad, primarul comunei Lunguleţu, a precizat că nu se percepe taxă pentru intrarea şi staţionarea în piaţă, fiind plătite doar operaţiunile de cântărire a vehiculelor, înainte şi după încărcare. în această toamnă, legumicultorii au de recoltat varza de pe aproximativ 2.000 de hectare, iar recolta este bună. Din păcate pentru ei, preţul a coborât la 20-30 bani/kg, ceea ce nu acoperă nici măcar costurile cu munca şi întreţinerea culturilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce cere Dumnezeu de la noi?

Preot loan ŞTEFĂNESCU Dumnezeu ne-a ales pe toţi, pe fiecare dintre noi, să fim oameni şi a fi om înseamnă să-ţi afli sensul existenţei şi bucuria de a fi în Dumnezeu, în relaţie vie cu El. De ce nu răspundem toţi alegerii Lui? De ce alergăm să răspundem într-o limbă […]